Hors-Série is er voor particulieren en professionelen, voor alle gepassioneerde liefhebbers van het mooie en unieke, van artistieke en decoratieve objecten van internationale makelij, in beperkte oplage of op maat. De objecten worden gekozen op basis van hun eigenheid en functionaliteit. Hors Série wil u laten kennismaken met verschillende talenten die vakmanschap hoog in het vaandel dragen en deze promoten om op die manier hun creativiteit te steunen en aan te wakkeren.

We organiseren geregeld tentoonstellingen en privé-verkopen. Neem zeker contact op met ons indien u bij u thuis of op kantoor een verkoop wenst te organiseren.
DESIGNERS
ISABELLE VENET (FR)

Isabelle Venet studeerde af aan Les Beaux Arts de Tourcoing en woont en werkt in Frankrijk.

Doorheen haar werken zien we materie en ziel als leidraad. Als internationaal erkende artieste schildert ze steeds haar eigen visie op de wereld, met haar schoonheden en schaduwen, en de sporen die wij, mensen, hier op aarde achterlaten.
PIA WUSTENBERG (DE-FI)

Afgestudeerd aan de Royal College of Art. Het succes van de half Duitse-Finse designer Pia Wüstenberg valt niet meer te bevestigen. Haar werk is een assemblage van contrasterende maar nobele materialen zoals glas, hout, ceramiek, koper. De grens tussen kunst en functie, hedendaags en traditioneel wordt altijd met de meeste fijnheid gesugereerd en geconfronteerd
ALI TOMLIN (UK)

Ali Tomlin woont en werkt in Engeland. 

Met haar collectie hand-made porcelain toont zij ons aan hoe de gang van een simpele lijn een werk gevoelig verandert. Haar ceramiek blijft utilitair, alhoewel het vaak als kunstwerk gekenmerkd wordt.

ANNE-CHRISTINE DURA (FR)

Anne-Christine Dura woont en werkt in Frankrijk. Al 3 jaar tekent ze dagelijks, vanuit haar atelier, een stukje hemel. Dit doet ze aan de hand van droge pastels. Op die manier verwelkomt ze, dag na dag, wat ons geschonken wordt. 

BRIGITTE GOETHALS (BE)

Brigitte Goethals beschildert al 15 jaar unieke porseleinen voorwerpen volgens een oude ambachtelijke techniek die ze in Frankrijk geleerd heeft. Op basis van uw persoonlijk verhaal worden deze delicate porseleinen dragers volledig handbeschilderd, gebakken en afgewerkt. Zo vertelt elk stuk exclusief uw verhaal, integreert het een verleden voor de toekomst. Het wordt als het ware een erfstuk, een anker dat houvast biedt. Hiervoor worden alle stukken in een keramische oven gebakken op 850°, wat ze duurzaam, vaatwasbestendig en uniek houdt. De verzorgde verpakking maakt dat de werken ook als cadeau kunnen geschonken worden. 

DECORATIE EN HUISCREATIES
OLALATINA - Handgemaakte, hippe en ecologisch verantwoorde decoratie uit Latijns-Amerika.
Hors-Série maakt handbeschilderd servies. Op maat en op smaak. Ook oude serviezen kunnen wij een nieuwe look geven.
E. WIRAMUS - Porseleinen servies, onder andere bekers en borden.
CONTACT
Naam  
(*)
Email  
(*)
Adres  
(*)
Vraag